Üdvözlő szöveg

Üdvözlök mindenkit! Az oldal augusztus 17-én nyitotta meg kapuit, majd szeptemberben új design-t is kapott. A többi oldalhoz hasonlóan ennek is az a célja, hogy a magyar nyelvű rajongók a legfrisebb információkhoz és képekhez jussanak a Wonder Woman bájos színésznőjérőé. Ha nem szeretnél lemaradni a Gal Gadot-tal történtekről, követsd az oldalt és nézz körül a menüpontokban!

Az oldal nem áll kapcsolatban Gal Gadot-tal, sem barátaival, sem családjával, sem pedig menedzsmenjével. Az oldal csupán egy nem hivatalos rajongói oldal, minek minden információja saját írás és/vagy gyűjtés, ezért engedély nélküli másolása tilos!

 
Gal Gadot

Gal Gadot

Született: 1985. 05. 30.

Híres szerepe: Wonder Woman

2007-ben megkapta első filmes szerepét a Bubot című sorozatban. 2008-ban hozzáment Yaron Versano-hoz. Azóta született két gyermekük, Alma és Maya. Egy év kihagyás után, 2009-ben megkapta Gisele Yashar szerepét a Fast & Furious-ban, vagyis a Halálom Iramban-filmsorozatban. 2016-ban Zack Snyder kereste fel a Warner Bros. stúdiótól azzal, hogy Wonder Woman megformálóját keresik. A szerepet meg is kapta a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című DC-alkotásban. A Gadot által alakított karakter, Wonder Woman sikere óriási lett, így külön filmet is kapott, amely cliffhanger lett. Szintén Diana Prince-ként láthatjuk majd Az Igazság Ligája első és második részében, illetve már a WW is kapott második részt.
 
Elit cserék

 

 
Chat

 
Gal Gadot Hungary Facebook

Itt megtaláljátok a honlap Facebook-oldalát a legfrissebb posztokkal!

 
Kiemelt partnerek
Emeraude Toubia
Elizabeth Olsen
Dua Lipa

Itt a szerkesztő másik hátrom oldalát találjátok, az első Emeraude Toubiával, a második Elizabeth Olsen-nel, a harmadik pedig Dua Lipával foglakozik.

 

 
Projektek
Szerep: Diana Prince
Műfaj: akció, kaland, fantasy
Premier: 2017. 06. 01. (Hungary)
Történet: Diana themüszkirai hercegnő, az amazonok királynőjének, Hippolütének a lánya, aki Themüszkirán, az amazonok szigetén él, amazontársaival együtt itt vált belőle is rettenthetetlen harcos. Az első világháború idején Steve Trevor, az amerikai légierő vadászpilótája és kéme a sziget közelében lezuhan egy német repülőgéppel a tengerbe, ahonnan Diana menti ki. A szokatlan megismerkedés után Trevor figyelmezteti az amazonokat, hogy a háború őket is veszélyezteti, ezért Diana Trevorral tart a külvilágba, hogy elejét vegyék a begyűrűző háborúnak…

 

 
Információk
2017. 08. 17. Nyitás
izziee. Szerkesztő
Gal Gadot Téma
G-Portál Tárhely
Gergő • Linda • Efruse Köszönet
Linda Design

 

 
Közeleg...
2017.11.06. - Kémek a szomszédban: HBO 23:00
2017.11.07. - Kémek a szomszédban: 09:40
2017.11.16. - a Justice League a hazai mozikba kerül
2017.12.08-10. - Ace Comic Con, Long Island
 
Instagram

@gal_gadot

Nem akarsz lemaradni Gal legfrissebb posztjairól? Kattints a 'Follow' gombra, hogy a többi posztát is meg tudd nézni. Követsd az Instagram-on is!

 
Számláló
Indulás: 2017-08-17
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.11.05. 19:03
2017.11.01. 07:01
2017.10.31. 15:41
 
Filmek leírásai

Aki még nem látta valemelyik filmet, annak a saját érdekében ajánlom, hogy ne görgessen oda! Ide tettem egy chat részt is, azok kedvéért, akik szeretnék kibeszélni valamelyik filmet. Így kérlek ha szeretnéd, ne a bal oldali chatbe, hanem ide írd. Ez olyasféle spoilerszoba.

WONDER WOMAN (2017)
 
Diana themüszkirai hercegnő, az amazonok királynőjének, Hippolütének a lánya, aki Themüszkirán, az amazonok szigetén él, amazontársaival együtt itt vált belőle is rettenthetetlen harcos. Az első világháború idején Steve Trevor, az amerikai légierő vadászpilótája és kéme a sziget közelében lezuhan egy német repülőgéppel a tengerbe, ahonnan Diana menti ki. A szokatlan megismerkedés után Trevor figyelmezteti az amazonokat, hogy a háború őket is veszélyezteti, ezért Diana Trevorral tart a külvilágba, hogy elejét vegyék a begyűrűző háborúnak…
 
Steve Trevor a lezuhanását megelőzően megszerzi Méreg professzor feljegyzéseit, amit el akar juttatni Londonba, a főparancsnokhoz. Így Diana kénytelen ide követni. Londonban Trevor új ruházattal látja el Dianát, hogy ne keltsen feltűnést szokatlan öltözékével. A politikusok és tábornokok tanácskozásáról Dianát kitessékelik (mivel ezeken nők nem vehetnek részt). A feljegyzések oszmán-török és sumér nyelvek keverékével vannak leírva, amit a szakértők nem tudnak megfejteni. Azonban Diana (aki több száz nyelven beszél) elolvassa Méreg professzor egyik receptjét egy újfajta mustárgázról, amiben kén helyett hidrogént alkalmaznak. Trevor azt javasolja, hogy keressék meg a mustárgázt előállító gyárat (ami valahol Belgiumban van) és pusztítsák el, mielőtt azt a németek a fronton alkalmazni tudnák, mert az új gáz ellen hatástalan a gázálarc. A főparancsnok azonban megtiltja az akciót, mivel a németekkel már folyamatban vannak a béketárgyalások. Trevor ezért magánakcióba kezd, összeszedi a barátait, akiknek nagy összegű pénzt ígér, azonban ők is tisztában vannak az öngyilkos küldetés veszélyeivel. Sir Patrick Morgan titokban pénzzel támogatja az akciót.
 
A harctér felé haladva Dianát elborzasztja a rengeteg szenvedés látványa, és mindenkin segíteni akar, de Trevor sürgeti, hogy haladjanak tovább.
 
Egy olyan lövészárokba érkeznek, ahol már egy éve állóháború zajlik, mert a szemközti lövészárokban a német katonák jól be tudják lőni a sima terepet. Diana azonban támadásba lendül és kézvédőivel elhárítja a német puskák lövedékeit, még a golyószóróét és a tarackét is. Haladását látva az angol hadsereg rohamozni kezdi a németeket.
 
Majd a maroknyi csapat nemsokára egy kisvároshoz érkezik, ahol pár géppuskafészek felszámolása után a templomtoronyban lévő mesterlövész is megsemmisül (a toronnyal együtt, ahova Diana felrugaszkodik a többiek segítségével).
 
Trevor beszél telefonon titkárnőjével, aki az angol hírszerzés információi alapján elmondja, hogy Erich Ludendorff gálaestet rendez egy közeli kastélyban. Trevor és Diana álruhát szereznek és gond nélkül bejutnak. Trevor próbál a német professzornő bizalmába férkőzni, de az nem mond neki semmit. Diana meg akarja ölni a tábornokot, mert meggyőződése, hogy ő Arész, akinek a halálával a háború megszűnik. Azonban Trevor megakadályozza a merényletet. Az estély végén ágyúból mérgező lövedéket lőnek ki, ami egy közeli település civil lakosságát kiirtja. Dianát elborzasztja a mészárlás (neki nem árt a mérges gáz).
 
Megtalálják egy német támaszponton Ludendorffot, akit Diana némi kézitusa után leszúr abban a hitben, hogy Arészt öli meg (akit szent kötelessége megölni). Azonban a háborús mozgolódás folyik tovább. Diana ráébred, hogy tévedett. Trevor próbálja meggyőzni, hogy a háború nem egyetlen ember (vagy isten) műve, hanem az emberek néha jók, néha gonoszak, a háborút ők maguk okozzák.
 
Majd ugyanabban a megfigyelőtoronyban, ahol Diana Ludendorffot megölte, megjelenik Sir Patrick Morgan, és bevallja, hogy ő Arész, a háború istene. Feladatának tekinti, hogy a Földet megszabadítsa a gonosz emberiségtől, ami után a háborítatlan Földet újra a természet uralná. Diána azonban nem akarja az emberiség elpusztítását, ezért szembeszáll Arésszel, aki sokkal erősebb nála, a küzdelem kiegyenlítetlen.
 
A támaszpontról egy német repülőgép készül felszállni, telerakva mérges gázt tartalmazó bombákkal, amit London fölött akarnak időzítéssel felrobbantani, ahol 50 km-es körzetben minden élőlény meghalna. A kis csapat meg akarja ezt akadályozni. Trevor elbúcsúzik Dianától és felszáll a gépre, majd a levegőben felrobbantja saját magával együtt. Diana ezt meglátva haragra gerjed, és óriási energiát gyűjt magába, amivel elpusztítja Arészt.
 
Később Londonban a kis zászlókkal spontán ünneplő tömegben feltűnnek a kis csapat megmaradt tagjai és egy fényképekkel ellátott falon észreveszik Trevor fényképét egy repülőgép mellett, ahol búcsút vesznek tőle.
 
Sokkal később, a modern Párizsban Diana mint üzletasszony egy értékes tárgyat vásárol: egy fényképet, ami a kis csapatot ábrázolja (köztük őt magát) a templomtorony ostroma utáni órákban. Majd Diana újabb küldetésre indul.
 
KEEPING UP WITH THE JONESES / KÉMEK A SZOMSZÉDBAN (2016)
 
Az átlagos középosztálybéli házaspár, Jeff és Karen Gaffney hétköznapi, mondhatni unalmas kertvárosi életébe újdonságot hoz, mikor egy új, dekoratív pár költözik a szomszédjukba. Hamar meg is ismerkednek Jonesékkal, a fess Tim és a bombanő Natalie nem csak a külső adottságaikban sikeresek, Tim jól menő utazási író, míg Natalie ha nem médiatanácsokat ad vagy gasztroblogot vezet, a Srí Lankai árváknak segít. Gaffney-ék nem kis irigységtől vezérleve ki akarják deríteni mit is csinál a túl tökéletes párocska valójában, főleg miután poloskát találnak egy tőlük kapott üvegszoborban. Kutakodásuk meglepő eredményt hoz: Jonesék fedett szuperkémek, miután azonban Gaffney-ék leleplezték az inkognitójukat nincs más lehetőségük, mint beszervezni őket is a kémakciójukba. A kétbalkezes, szedett-vedett Gaffney-ék életéből így rögtön tovaszáll az unalom…
 
JUSTICE LEAGUE / AZ IGAZSÁG LIGÁJA (2017)
 
Bruce Wayne (Ben Affleck) tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diana Prince (Gal Gadot) segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller). És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani. Már nem kell sokat várni a filmre, hiszen 2017. novemberében állítólag a hazai mozik is bemutatják!
 
BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE / BATMAN SUPERMAN ELLEN: AZ IGAZSÁG HAJNALA (2016)
 
18 hónappal Superman és Zod tábornok csatája után (melyben ezrek vesztették életüket), Superman egy megosztó figurává vált. Clark Kent, azaz Superman csatlakozott a Daily Planethez mint újságíró és romantikus kapcsolatba lépett a szintén ott dolgozó riporternővel, Lois Lane-nel. A milliárdos Bruce Wayne, aki már majdnem két évtizede harcol a bűn ellen denevérruhában, nagy fenyegetést lát Supermanben, miután Metropolisban több ismerőse is miatta halt meg. Miután Clark jobban megismeri Batman ténykedéseit, szintén fenyegetést lát a korlátozhatatlan önbíráskodóban.
 
Bruce megtudja, hogy a fegyverekkel kereskedő Anatoli Knyazev érintkezésbe került a LexCorp vezérigazgatójával, Lex Luthorral. Eközben Luthor megpróbálja meggyőzni Finch szenátort, hogy az általa talált kryptonitból fegyvert készítsenek, mellyel kordában tudják tartani Superman erejét. Finch egyik alárendeltével azt is elintézi, hogy kísérletezhessen Zod tábornok testével. Luthor ezt meg is teszi, viszont a fegyverrel való ajánlatát Finch elutasítja.
 
Bruce elmegy egy Lex által rendezett megnyitóra, hogy ellopjon néhány adatot, ámde a titokzatos Diana hercegnő megelőzi őt, aki később visszajuttatja Bruce-nak az adatokat, mivel képtelen dekódolni azt. Miközben Bruce a batbarlangban dekódolja őket, elalszik és látomást lát maga előtt, melyben egy poszt-apokaliptikus világban Superman diktátorként uralkodik az emberek felett. Batman itt egy lázadó csapat vezetője, akiket Superman katonái levernek és Superman elé szállítják őket. A látomásból egy misztikus időutazó ébreszti fel, aki arra figyelmezteti őt, hogy Lane-nek kulcsfontosságú szerepe lesz a jövőben, és hogy meg kell találnia a "többieket". Bruce erre is azt hiszi, hogy álmodta. A kódolt adatokból megtudja, hogy Luthort nem csak a kryptonittal kísérletezik, a metahumánok (emberfeletti képességekkel rendelkező emberek) is foglalkoztatják. Közéjük tartozik a hercegnő is, aki egy halhatatlan amazonharcos. Ezt egy 1900-as évek elején készült fotó is igazolja, melyen ugyanúgy néz ki, mint napjainkban. Wayne figyelme a kryptonitra korlátozódik, melyet a tervei szerint ellop Luthortól, hogy legyőzhesse a sebezhetetlen Supermant.
 
Superman végre megjelenik a bizottság előtt, ámde mielőtt számon kérhetné Finch szenátor a tetteit, Lex felrobbantja az egész Capitoliumot. Az emberek úgy hiszik, hogy a robbantó az a személy volt, aki a metropolisi csatában elvesztette a lábait és Superman ellen munkálkodik azóta. Ez a személy is ott volt a bíróságon, így ő is meghalt. Azonban az emberek Supermant hibáztatják a történtekért, akinek röntgenlátása miatt látnia kellett volna a bombát. Superman bűntudata miatt önkéntes száműzetésbe vonul. Batman betör a Lexcorpba és ellopja a kryptonitot, Lex pedig Zod tábornok lezuhant űrhajójába megy be, hogy megértse az ottani technikát.
 
Luthor ezek után elrabolja Martha Kentet és megzsarolja Supermant, hogy végezzen Batmannel, különben megöli a nevelőanyját. Superman megpróbálja tisztázni Batmannnel az ügyét, de nem hallgatja meg és Supermannek meg kell küzdenie vele. A csatában Batman nyer, hála a kryptonit fegyvereinek. Mielőtt meg tudná ölni, Superman azt mondja: "Mentsd meg Martha-t!". Ekkor a kryptoni nevelőanyjára gondol, azonban Wayne saját, meghalt anyjára emlékszik. Ekkor megérkezik Lois Lane, aki elmondja Batmannek, hogy mi is történt. Batman, mikor megtudja, hogy Superman anyja is veszélyben van, segít neki és kiszabadítja Martha-t.
 
Superman elmegy Lexhez, aki feléleszti szörnyét, melyet Zod tábornok DNS-éből készített. Ámde megérkezik Wonder Woman és segít Batmannek és Supermannek legyőzni a szörnyet. Superman rájön, hogy a szörnynek is a kryptonit a gyenge pontja, így Batman kryptonit lándzsájával leszúrja, csakhogy a szörny halálakor egy csontkinövésével leszúrja az Acélembert, aki ennek következtében meghal.
 
Lex Luthort letartóztatják, Supermannek jelképes temetést tartanak Metropolisban, míg Smallville-ben eltemetik Clark Kentet, ahol Bruce, Diana, Martha és Lois is megjelenik. Martha ad Loisnak egy ajándékot, melyet Clark akart átadni neki. Egy eljegyzési gyűrűt. Bruce elmondja Dianának, hogy létre akar hozni egy szupererővel rendelkező egyénekből álló csapatot, hogy közösen védjék meg a bolygót. Mikor a ceremóniának vége, látható, amint Superman koporsóján lévő földdarabok lebegni kezdenek.
 
FAST & FURIOUS / HALÁLOS IRAM
 
Öt évvel a Halálos Iramban története után Dominic Toretto (Vin Diesel) és az új csapata, Leticia "Letty" Ortiz (Michelle Rodriguez), Leo Tego (Tego Calderón), Rico Santos (Don Omar), Cara Mirtha (Mirtha Michelle) és Han Seoul-Oh (Sung Kang) üzemanyag tartályokat térítenek el a Dominikai Köztársaságban. Dominic úgy érzi forró a talaj, ezért meglép, maga mögött hagyja Leticiá-t, hogy megóvja a lányt. Néhány héttel később Panama városában Dominic hívást kap a húgától, Mia Toretto-tól (Jordana Brewster), aki elmondja neki, hogy Letty-t megölte Fenix Calderon (Laz Alonzo), miután egy majdnem végzetes balesetet szenvedett. Dominic fejvesztve tér vissza Los Angeles-be, hogy megvizsgálja Letty balesetének körülményeit, és nitro nyomokat talál. Ezután felkeresi az egyetlen autószerelőt, aki nitrot használ, és kikényszeríti belőle David Park (Ron Yuan) nevét, aki az üzemanyagot rendelte.
 
Eközben az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ügynöke, Brian O’Conner (Paul Walker) próbálja lesittelni a drog báró Arturo Braga-t (John Ortiz). A nyomozás szálai David Parkhoz vezetik. Dominic érkezik elsőként Park lakásába, és kilógatja az ablakon a lábánál fogva mielőtt futni hagyja. Brian, aki közben már úton volt Park lakásához, megmenti, így Park lesz az FBI új informátora. Park elviszi Brian-t egy utcai autóversenyre Los Angeles-be. Brian egy tuningolt Nissan Skyline GT-R R34-est választ magának a rendőrség által lefoglalt autók közül. Dominic egy speciális 1970-es Chevrolet Chevelle-lel érkezik. Gisele Yashar (Gal Gadot), Braga szeretője, felfedi, hogy a verseny győztese lesz az utolsó sofőr a heroin csempész csapatban az amerikai-mexikói határnál. Dominic összeütközik Brain-nel, aki elveszti az uralmát kocsija felett, így Dom nyer. Brian, kihasználva FBI-ügynöki kapcsolatait, letartóztat egy másik sofőrt Dwigt Mueller-t (Greg Cipes), majd átveszi a helyét a csapatban.
 
Az elkövetkező napokban a csapat találkozik Braga emberével. Földalatti alagutakon keresztül szelik át a határt, hogy elkerüljék az átvizsgálást. Brian tudomást szerez róla, hogy miután a heroint leszállították, a sofőröket megölik. Mindeközben Dominic egy szoros kitérő után, leleplezi Fenix-t, hogy ő ölte meg Letty-t, Dom felrobbantja kocsijában a nitrot, elterelve ezzel Braga emberének figyelmét, Brian pedig elköt egy Hummer-t, amiben 60 millió dollár értékű heroin van. Mindketten visszatérnek Los Angeles-be, és elrejtik az anyagot a rendőrség lefoglalt járművei között, ahonnan Brian most egy Subaru Impreza WRX STI-vel távozik. Később Dominic rájön, hogy Brian volt az utolsó ember, akivel Leticia kapcsolatban állt, ezért Dom rátámad Brian-re mielőtt elmagyarázhatta volna, hogy Letty neki dolgozott, hogy lebuktassa Bragá-t, ezzel tisztázva Dominic nevét. Brian elmondja a főnökeinek, hogy Dominic szabadságáért cserébe, csapdába csalja Bragá-t, és rákényszeríti, hogy ő maga vegye át a pénzt a heroinért. Csakhogy az átadás helyszínén Ramon Campos (Robert Miano), aki Bragá-nak adta ki magát, lelepleződik, és „Campos” az igazi Braga megmenekül, és átszökik Mexikóba.
 
Brian és Dominic egyedül mennek Mexikóba, hogy elfogják Bragá-t. Egy templomban találják meg, és letartóztatják. Miközben Braga embere megpróbálja kiszabadítani főnökét, Brian és Dominic a földalatti járaton keresztül indul vissza az Egyesült Államokba. Brian autója összetörik, miután Braga embere tüzet nyit rá. Brian megsérül mert Fenix belehajt az alagút végén a kocsijába, és ő beszorul. Mielőtt Fenix végezhetne Brian-nel Dominic közbelép és megöli Fenix-et. Miközben a rendőrség és a helikopterek közelednek a helyszín felé a határ amerikai oldalán, Brian megkéri Dominic-ot, hogy menjen el, de Dom tiltakozik, belefáradt a menekülésbe. Brian kegyelmi kérése ellenére, a bíróság 25 évre ítéli Dominic-ot, közben Brian kilép az FBI-tól. Dominic felszáll a fegyencjáratra, ami elviszi őt a Lompoc-i börtönbe. Amint a busz halad az úton, felbukkannak Brian, Mia, Leo és Santos autói, hogy feltartóztassák a buszt, így jutunk el a Halálos Iram 5 eseményeihez.
 
FAST FIVE / HALÁLOS IRAMBAN: ÖTÖDIK SEBESSÉG (2011)
 
Amikor Dominic "Dom" Toretto-t szállítják a Lompoc-i börtönbe egy busszal, a húga Mia Toretto és barátja, Brian O'Conner megtámadják a buszt, ami felborul, ezzel kiszabadítva Dom-ot. Míg a hatóságok keresik őket, a triónak el kell menekülnie Rio de Janeiroba. Amíg megvárják Dom érkezését, hogy csatlakozzon Mia-hoz és Brian-hez, addig ők elmennek az egyik ismerősükhöz, Vince-hez, majd azt beszélik hogy lenne egy munka, amiben három autót kell ellopni egy vonatról. Brian és Mia elindulnak a vonaton hátra, látják hogy az amerikai DEA ügynökök is a vonaton utaznak, de ennek ellenére ellopják. Majd Dom is megérkezik a többiekkel, és rájönnek hogy az egyikük, Zizi-t, csak egy autó érdekli, a Ford GT40. Dom azt mondja Mia-nak hogy változott a terv, majd amikor látja Zizi hogy Mia másfelé megy, Brian és Dom összeverekszik Zizi-vel és az embereivel, majd az ügynökök látják hogy kirabolják a vonatot, ekkor Zizi megöli őket, és rálő a menekülő Dom-ra. Később Dom-ot és Brian-t elkapják, és elviszik őket Hernan Reyes-hez, aki a lopott autók tulajdonosa, és Zizi főnöke. Reyes azt akarja hogy mondják meg neki hogy hol vannak az autók, de ők nem árulják el, mert tudják hogy ha elmondják akkor utána úgyis megölik őket, majd sikerül nekik elmenekülniük, és elmennek a biztonságos helyre, ahol Mia várja őket.
 
Amíg Brian, Dom és Mia az autókat vizsgálják, megérkezik Vince, majd később megpróbál ellopni egy számítógépes csipet az egyik autóból, de Dom ezt kifigyelte, majd Vince bevallja neki hogy, Reyes-nek akarja odaadni, hogy minden rendben legyen, de Dom arra kényszeríti őt, hogy távozzon. Amíg Brian vizsgálja a chipet, rájön hogy az adatai Reyes több mint 100 millió dollárt őriz készpénzben, több helyszínen. Eközben a vonat fedélzetén nyomoznak a DEA ügynökök halála miatt, az elit kommandós Luke Hobbs és csapata eljön Rióba, hogy letartóztassa Domot és Briant. A helyi tisztviselő, Elena Neves egy rendszer segítségével lenyomozta hogy hol tartózkodnak Dom-ék, később Reyes emberei rájuk támadnak, de Mia, Dom és Brian elmenekül, majd amikor sikerült lerázni Reyes embereit és a rendőröket, Dom azt javasolja hogy váljanak szét, ő eltereli őket, míg Brian és Mia dél felé megy, de Mia bejelenti Brian-nak hogy terhes, Dom ekkor nem megy sehova és együtt maradnak, majd azt javasolja hogy lopják el Reyes összes pénzét, hogy új életet kezdhessenek. A tiró csapatot szervez, hogy elvégezhessék a rablást. A csapat tagjai: Han Seoul-Oh, Roman Pearce, Tej Parker, Gisele Harabo, Leo és Santos. Később Vince is csatlakozik a csapathoz, miután megmentette Miá-t Reyes embereitől akik keresik a triót. A Leblon-i házba betörnek, majd felgyújtják az ott tárolt pénzt, ezért Reyes az összes pénzét a rendőrség trezorjába vitette, amit a többi helyszínről elhozatott az embereivel.
 
Hobbs végül lenyomozza hogy hol rejtőzik a trió és szervezett csapat, majd az embereivel odamennek és letartóztatja Dom-ot, Mia-t, Brian-t és Vince-et. Míg elszállítják Dom-ékat, közben Reyes emberei megtámadja őket, és megölik Hobbs csapatát. Hobbs, azt mondja Elena-nak hogy vigyázzon rájuk, míg ő megpróbálja megölni Reyes embereit, de Elena elengedi Dom-ot és a többieket, majd Dom segít Hobbsnak, és Reyes embereit megölik. Látják hogy Vince-t meglőtték, és súlyosan vérzik, majd meghal. Majd bosszút fogadnak, amiért meggyilkolták, Hobbs és Elena úgy dönt hogy segít a rablásban Dom-nak és a csapatának. Később a banda áttöri a rendőrség falát Hobbs páncélautójával, ahol Reyes a pénzzel teli trezort tatja, és rácsatlakoztatnak két erős drótot, Dom és Brian kitépik a falból két autó segítségével, majd végig húzzák a városon, de eközben Reyes és a rendőrség üldözi őket. Dom, abban a hitben van hogy nem tudják lerázni a rendőröket, ekkor Brian-t lecsatlakoztatja a trezorról, hogy elmeneküljön. Dom egyedül egy autóval és egy trezorral rácsatlakoztatva. Szembe a rendőrséggel hajt, majd végig szánt rajtuk a trezorral. Brian visszatér és lelövi Zizi-t, aki majdnem lelőtte Dom-ot. Reyes súlyosan megsérült, majd mikor Hobbs megérkezik a helyszínre, végez vele. Hobbs nem engedi el Brian-t és Dom-ot ilyen könnyen, de le tartóztatni se akarja őket, majd azt mondja nekik hogy megérdemelnek 24 órás előnyt, hogy elmeneküljenek. Majd a banda szét ossza Reyes pénzét, és mindenki külön utakon távozik. Vince családjának is küldenek részesedést.
 
Egy trópusi strandon, Brian látható terhes feleségével, Mia-val pihenni. Dom és Elena összejöttek, majd eljönnek meglátogatni a húgát. Brian kihívja Dom-ot egy végső menetre, hogy bebizonyosodjon melyikőjük jobb vezető.
 
A stáblista után, Hobbs látható, amikor kap egy aktát Monica Fuentes-től, amiben az áll hogy egy csapat sofőr eltérített egy katonai konvojt Berlinben. Majd Hobbs lát egy frissen készült fotót Dom egykori barátnőjéről, Letty Ortiz-ről, aki feltételezhetően meghalt.
 
FAST & FURIOUS 6 / HALÁLOS IRAMBAN 6. (2013)
 
Miután sikeresen végződött a riói rablás, Dominic Toretto (Vin Diesel) és csapata többi tagja világszerte szétváltak, mivel hivatásos bűnözők: Dominic együtt él Elenával (Elsa Pataky), Brian O'Conner (Paul Walker) - Mia (Jordana Brewster) és a fiúk, Jack együtt élnek, Gisele(Gal Gadot) és Han (Sung Kang) Hongkongba költöztek, Roman (Tyrese Gibson) és Tej (Chris "LudaCris" Bridges) pedig szokásosan élik életüket.
 
Luke Hobbs (Dwayne "The Rock" Joshnson) szövetségi ügynök és társa, Riley Hicks (Gina Carano) egy támadást analizálnak, melyet egy orosz katonai konvoj ellen követtek el, a brit különleges erőknél egykor szolgált katona, Owen Shaw (Luke Evans) és csapata. Hobbs felkeresi Dominicot és arra kéri, segítsen neki elkapni Shaw-t, majd mutat neki egy frissen készült fotót Letty Ortizról (Michelle Rodriguez), Dom egykori szerelméről, akit Dom halottnak hitt. Dominic úgy dönt, segít Hobbs-nak, összegyűjti a csapatát, ha cserébe teljes kegyelmet kap mindenki a múltbéli bűnökért, amely lehetővé teszi számukra, hogy hazamenjenek az Amerikai Egyesült Államokba. Mia és Elena, Jack-re vigyáznak.
 
A csapat Londonba utazik, ahol Shaw egyik embere elvezeti őket Shaw rejtekhelyére, de kiderül, hogy az egész csapda, aminek a célja, hogy elvonja a csapat és a rendőrség figyelmét, miközben Shaw emberei megtámadják az Interpolt. Shaw speciális, Forma-1-es kocsival menekül, felrobbantva maga mögött rejtekhelyét, megbénítva ezzel a rendőröket, de Dominic, Brain, Tej, Han, Gisele, Hobbs és Riley üldözőbe veszik. Letty Shaw segítségére siet, és gondolkodás nélkül meglövi Dominicot mielőtt elmenekül. A főhadiszálláson Hobbs elmondja Dominic bandájának, hogy Shaw alkotóelemeket lop, hogy létrehozza az Éji Árnyékot, ami képes megbénítani egy egész városrész energiahálózatát, és ezt el fogja adni a legmagasabb ajánlatot tevőnek. Mialatt Dom-ék után nyomoznak, a csapat rájön Letty és Dominic kapcsolatára, ám kiderül, a lány amnéziás.
 
Dominic bandája Shaw egyik embere után nyomoz, aki elvezeti őket Shaw kapcsolatához, Arturo Braga-hoz, akit Brian tartóztatott le. Brian visszatér az USA-ba, mint fegyenc, hogy Braga közelébe férkőzzön, aki elárulja, hogy Letty túlélte a robbanást, amiben azt hitték meghalt. Shaw ki akarta őt iktatni, de miután megtudta, hogy amnéziás, bevette a csapatába. Egy FBI-os kapcsolata segít Brian-nek, így kiszabadul a börtönből. Londonban Dominic kihívja Letty-t egy utcai versenyre, majd utána visszaadja a nyakláncot, amit tőle kapott.
 
Tej követi Shaw következő akcióját Spanyolországba, a NATO bázisára. Shaw bandája egy katonai konvojra csap le, ami azt a chipet szállítja, ami az Éji Árnyék befejezéséhez szükséges. Dominic és csapata megakadályozzák, hogy Shaw felrobbantsa a konvojt. Shaw egy tankot vezetve Dominic autóját akarja kilőni, és elkezdi felrobbantani az autópályán közlekedő autókat. Brainnek és Romannek sikerül visszarántani a tankot, ettől Letty leesik róla, Dominic élete kockáztatásával menti meg a lányt attól, hogy a halálba zuhanjon. Shawt és az emberét elfogják, de elmondja, hogy elrabolta Miát. Ezért kénytelenek elengedni Shawt, és Riley (aki Shaw cinkosa) vele megy. Letty úgy dönt, Dommal marad.
 
Shaw bandája felszáll egy mozgásban lévő teherszállító repülőre, közben Dominic emberei üldözik. Dominic, Letty, Brian és Hobbs is felszállnak, Brian kiszabadítja Miát és egy a fedélzeten lévő kocsival menekülnek el. A repülő megpróbál felszállni, de visszatartja a túlsúly, amit Han, Gisele, Roman, Tej, Brian és Mia hozzá rögzített járművei okoznak. Gisele önfeláldozása megmenti Hant Shaw egyik emberétől. Letty végez Riley-val, és biztonságban megmenekülnek Hobbs-szal, de Dominic tovább üldözi Shawt és a chipet. Shaw kiesik a gépből, ahogy az a földbe csapódik, Dom beszáll az egyik kocsiba, ami a gépen maradt és kijut az éppen felrobbanó repülő orrán keresztül, hogy újra a csapatával legyen, átadja Hobbs-nak a chipet, ezzel biztosítva számukra az amnesztiát.
 
Hobbs és Elena (aki Hobbs-szal dolgozik) megérkezik, hogy megerősítse; a csapat szabad. Elena elfogadja, hogy Dom Letty-t választotta helyette. Ahogy Dominic és a csapat leülnek közösen enni, Dom megkérdezi Letty-t ismerős-e neki a helyzet. Letty nemmel válaszol, de úgy érzi, otthon van. Ezalatt Tokióban Hant egy autós üldözésben kiüti egy szembejövő autó, Han meghal a felrobbanó autójában. A másik autó sofőrje kiszáll, és miközben elsétál, üzenetet hagy Dominicnak: "Még nem ismersz, de majd fogsz."

FURIOUS 7 / HALÁLOS IRAMBAN 7. (2015)

Owen Shaw (Luke Evans) és csapata legyőzése után, Dominic Toretto (Vin Diesel) és Brian O'Conner (Paul Walker) hivatalosan megkapták az amnesztiával kapcsolatos papírokat, így a gárda többi tagjával nyugodtan visszatérhettek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet tudhassanak élni. Dom próbál segíteni Lettynek (Michelle Rodriguez) visszanyerni az emlékeit, miközben Brian már kezdi hozzászoktatni magát az életéhez, mint apa. Eközben Owen bátyja, Deckard Shaw (Jason Statham) betör a város legbiztonságosabb kórházába, ahol Owen kómában van és bosszút esküszik neki Dom ellen.
 
Shaw Los Angelesben betör Luke Hobbs (Dwayne "The Rock" Johnson) irodájába (Diplomáciai Biztonsági szolgálat), hogy információkat gyűjtsön Domról és csapatáról. Személyazonosságának feltárása után Shaw elkezd harcolni Hobbssal, majd elmenekül egy bomba felrobbantását követően, melynek során Hobbs és társa, Elena Neves (Elsa Pataky) kirepül az épületből, egyenesen egy autó tetejére landolva. Hobbs súlyosan megsérül, ezért Elena sietve elviszi a kórházba, hogy ellássák a sérüléseket. Eközben Dom megtudja a húgától, Miától (Jordana Brewster) hogy ismét terhes, kislányt vár és arra kéri őt, hogy egyelőre ne mondja el Briannek, ha még ezt kifogásolja is. Azonban egy álcázott csomagban lévő bomba felrobban, és elpusztítja a Toretto házat pár másodperccel azután, hogy a banda egyik tagját, Hant megöli Shaw Tokióban. Később Dom meglátogatja Hobbst a kórházban, ahol megtudja, hogy a gazember Deckard Shaw, egy brit elit kommandós gyilkos, aki arra törekszik, hogy megbosszulja testvérét, valamint Hobbs bemutatja Domnak a kislányát. Ezt követően Dom Tokióba utazik, hogy megnézze Han holttestét, de útközben találkozik Sean Boswellel (Lucas Black), aki átadja Han személyes dolgait és egy ezüst nyakláncot kereszttel, amit Dom korábban Lettynek adott emlékül.
 
Ismét Los Angelesben, ahol a csapat többi tagja, Roman Pearce (Tyrese Gibson) és Tej Parker (Chris "LudaCris" Bridges) is jelen vannak a többiekkel együtt Han temetésén. Roman megesküszik, hogy nem fog többé temetésekre járni, erre Brian hozzáfűzi azt, hogy még mindig hátra van egy temetés - Shawé. Hirtelen Dom meglát a távolban egy titokzatos autót, majd elkezdi üldözni. Kiderül hogy a jármű sofőrje Shaw. Egy frontális ütközésben végződő párbaj után már éppen, hogy egymásnak esnének, amikor a szövetségiek megérkeznek Mr. Senki (Kurt Russell) vezetésével, ám Shaw elmenekül. Senki megígéri Domnak, hogy segít elkapni Shaw-t, ha ő is segít neki abban, hogy egy Mose Jakande (Djimon Hounsou) nevű zsoldos megszerezze az isten szemét, egy számítógépes programot, ami digitális eszközöket használ fel ahhoz, hogy lenyomozzon és megtaláljon egy adott személyt. Valamint, Domnak meg kell mentenie a program készítőjét, egy Megan Ramsey (Nathalie Emmanuel) nevű hackert, Jakande embereitől. Dom összehívja Briant, Letty-t, Romant és Tej-t, hogy segítsenek neki a küldetésben. Azonban, Brian megígéri Mia-nak, hogy miután végeztek Shaw-val és lezárták ezt az ügyet, mindvégig vele marad és együtt felnevelik a kisfiukat. A csapat a Kaukázus felett repülőgépről közelíti meg Jakande konvoját autókkal, majd rátámadnak és Brian a buszban megmenti Ramseyt, és kiderül, hogy ő egy fiatal nő. Azonban Briant megtámadja egy Azerbajdzsáni zsoldos, Kiet (Tony Jaa) és harc alakul ki köztük, melynek során a sofőr megsérül és felborul a busz, ami a szakadék felé tart. Kietnek sikerül leugrania, ám Brian rajta marad, majd időben Letty segít neki. Ezt követően irány Abu Dhabi (Egyesült Arab Emírségek), ahol egy multimilliomos jordán hercegnek eladták az Isten szemét tartalmazó vincsesztert. A csapat betör a luxus toronyba, ahol Letty felveszi a harcot egy Kara (Ronda Rousey) nevű testőrrel, akit sikeresen legyőz. Mindkét alkalommal követte Shaw a csapatot, akinek minden vágy hogy megküzdjön Dommal, ám ezúttal alig sikerült megszöknie a csapatnak a toronyból, melynek során Briannek és Domnak használnia kellett egy 390 km/h-s golyóálló autót.
 
A csapatnak az isten szemével sikerül Shaw nyomára bukkanni, aki egy távoli gyárban bújt el. Dom, Brian, Senki és az ő titkos Ops katonái próbálja elkapni Shawt, de váratlanul lesből Jakande és a fegyveresek rájuk támadnak, akik már leszövetkeztek Shawal. Az ezt követő lövöldözésben megölik Senki embereit és Senki is súlyosan megsérül, de Briannak és Domnak sikerül megmenekíteniük, miközben Jakande megkaparintja az isten szemét Senki egyik emberétől. Útközben az ország elhagyása alatt a haldokló Senki figyelmezteti Domot és Briant, hogy Jakande használni fogja az isten szemét, hogy levadássza Ramseyt. Senki arra kéri őket, hogy tegyék ki az út szélén, hogy egy helikoptert hívjon az evakuálására. A csapatnak nem marad más választása, mint visszatérni Los Angelesbe és felvenni hazai pályán a harcot Shawal és Jakandevel, valamint az ő embereivel. Dom azt tervezi, hogy egyedül száll szembe Shawal, míg Brian és a gárda többi tagja felkészülnek Jakande megölésére és visszaszerezni tőle az isten szeme irányítását. Ugyanakkor Mia elmondja Briannak, hogy várandós és a második közös gyermekük egy kislány.
 
Amíg Jakande üldözi Briant és a csapatát egy lopakodó harci helikopterrel és egy pilóta nélküli drónnal, az isten szemét használja Ramsey felkutatásához, a nő megpróbálja feltörni a programot. Hobbs, látván, hogy a csapat bajban van, elszökik a kórházból és megsemmisíti a drónt, ahogy összetöri egy mentőautóval. Miután Brian-nek sikerül manuálisan helyreállítania a program adásvonalát, Ramsey sikeresen rákapcsolódik az isten szemére és lekapcsolja azt. Mindeközben, Dom és Shaw megütköznek egy az egy ellen egy parkolóházban, mielőtt Jakande közbelép és mindkettejüket megtámadja. Shaw-t elkapják, miután fogságba került a garázs ráomló része miatt. Közben Brian sikeresen legyőzi Kietet az egyik gyár belsejében. Dom folytatja a harcot Jakandeval és elindítja az autót az ő helikoptere ellen. Már majdnem az összeomló parkolóházban veszti életét, de sikeresen egy zsáknyi gránátot a helikopter oldalára akaszt, amikor az autója éppen zuhanó helyzetben van a romok közé. Hobbs a talajról kilövi a gránátot, ami felrobbantja a helikoptert, ezzel megölve Jakandet. Amikor Dom eszméletlenül hever az autóban, a csapat attól tart, hogy meghalt. Ahogy Letty sírva tartja Domot a karjai között, felfedi, hogy visszanyerte az emlékeit, emlékszik a házasságukra, ami korábban megtörtént, nem tudván a csapat többi tagjairól. Dom ezután nem sokkal magához tér, és elmondja, hogy: "Épp ideje volt".
 
Később Shawt őrizetbe veszi Hobbs és bezárja egy magas biztonsággal rendelkező titkos CIA börtönbe. Eközben a strandon Brian és Mia játszanak a kisfiukkal, míg Dom, Letty, Roman, Ramsey és Tej figyelik őket, és örülnek hogy ennyire boldogak, majd mindenki elismeri, hogy Brian jobban jár, ha visszavonul a családjával. Dom csendesen eltávozik, majd Brian utoléri egy stoptáblánál. Ahogy Dom visszaemlékszik a Brian-nel együtt töltött régi szép időkre, elbúcsúznak egymástól és külön utakon mennek tovább.
 
KNIGHT AND DAY / KÉJJEL-NAPPAL (2010)
 
Roy Miller (Tom Cruise), az FBI volt titkos ügynöke megpróbál megmenteni egy találmányt, ami az emberiség javát szolgálná: egy olyan energiaforrást, ami sohasem merül ki. Eközben találkozik egy lánnyal, June Havens-szel (Cameron Diaz), aki belekeveredik az ügybe és életveszélybe kerül, így Roynak már rá is ügyelnie kell.
 
TRIPLE 9 / TRIPLA KILENCES (2016)
 
Bankrablás történik, amit az elkövetők profi módon hajtanak végre, azt kivéve, hogy a köteg pénz, amit egyikük magához vesz, robbanó, füstölgő piros festéket tartalmaz, ami miatt majdnem rajtavesztenek menekülés közben.
 
Kiderül, hogy a rablás két résztvevője rendőr. Egyikük a családja révén kapcsolatban van az orosz maffia Atlantában aktív vezetőjével, aki feleségének a nővére (a szülőknek van egy kisfia, aki többnyire az anyjával van). A nő azt „kérte”, hogy hozzák el a bankból egy személyes széf tartalmát, amit át is adnak neki a rablás után. Azonban kiderül, hogy a széf tartalmának használatához még szükség van néhány flopilemezre, amit egy adott napon az FBI erre a célra szolgáló biztonságos raktárában fognak tárolni. A maffia megszerzi az aznapra érvényes belépő kódokat, és a nyomatékosítás érdekében az egyik bandatagot halálosan megkínozzák, így kénytelenek elvállalni ezt a feladatot is. Mivel rendőri gyakorlatukból tudják, hogy a pár perces kiszállási idő alatt nem tudják végrehajtani az akciót, ezért kitalálják, hogy közvetlenül előtte egy rendőrgyilkosságot kell prezentálni a város másik végében, aminek helyszínére a rendőrök túl nagy létszámban fognak kivonulni, így nekik több idejük lesz a betörést elkövetni. Az áldozat szerepére az egyik újoncot szemelik ki. Azonban a számára felállított csapda nem sikerül jól, a korrupt rendőrt a csaliként felhasznált bűnöző több lövéssel súlyosan megsebesíti. Így az áldozatnak kiszemelt rendőr adja le rádión a „tripla 9-es kódot”, ami a rendőröket nagy létszámban riasztja. A tényleges betörést ezalatt a két másik társ hajtja végre. Távozáskor azonban már a különleges akciócsoport a helyszínen van, és a túszok elengedése után golyózáporral árasztják el a furgonjukat, amiben mindkét elkövető megsérül. Azonban egyikük visszamegy dolgozni, a másik helyszínre. Másikuk átadja az orosz maffia-főnöknőnek a kihozott dobozt, továbbá a kisfiának szánt, díszesen feldíszített csomagot. Megkapja a kialkudott pénzt, egy kis erőszak kíséretében. Azonban az átadott „ajándék” valójában távirányítható bomba, amit egy telefonhívással aktivál az átadója. Társa azonban (aki visszament a másik helyszínre), rendőrautójával megállítja, és némi csevegés után lelövi.
 
Mindeközben a lehetséges elkövetők után tartó nyomozásban szorul a hurok. Az áldozatnak kiszemelt rendőr nagybátyja vezeti a nyomozást, és tájékoztatja unokaöccsét, hogy Rodriguez a hunyó (aki éppen be akarja őt vinni, hogy felvegye a vallomását). Azonban a kocsijában a nagybácsi várja és lelövi az árulót.

CRIMINAL / BEÉPÍTETT TUDAT (2015)

A CIA egyik ügynöke, akinek létfontosságú információk jutottak a birtokába, halálosan megsebesül, de még az agyhalál előtt sikerül átmenteni a tudatát egy megrögzött bűnözőbe, aki nem érez érzelmeket. Az így megszerezhető infó révén akarnak megtalálni egy hackert, akinek sikerült betörnie az amerikai védelmi rendszerbe és kedve szerint képes lenne nukleáris töltetek indítására, ám ezt a tudását jó pénzért bárkinek hajlandó átadni. Egy elszánt terrorista elhatározza, hogy meg is szerzi, ezért fontos, hogy ez mihamarabb az amerikai szerveknek sikerüljön, de ehhez meg kell nyerniük az új tudattal felvértezett embert, hogy segítsen nekik...

DATE NIGHT / PÁRTERÁPIA (2010)

Phil és Claire Foster egy középosztálybeli házaspár, kertvárosi házzal és két gyerekkel. Minden héten randiznak, hogy a szerelem megmaradjon közöttük, ami egy idő után egysíkúvá válik, így már az esti hancúrozás is kevés előjátéknak. Phil meglepi feleségét – elviszi Manhattan egyik előkelő éttermébe, ám asztalt nem foglalt, így kénytelen másnak kiadni magukat. A gond az, hogy a asztalt eredetileg lefoglaló Tripplehorn házaspár rossz fát tett a tűzre, ezért a romantikus este nem úgy alakul, ahogy szerette volna. A történet fordulatot vesz, már nem is Fosterék házassága a tét, hanem az életük....

FORRÁS: WIKIPÉDIA MAGYARORSZÁG

 

Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS